Rólunk

A Pannon Kraft Magyarország Kft. (korábban Linga Kft.) 15 éve foglalkozik édesipari termékek gyártásával edelényi telephelyén. 2016-ban a Kft.-t szakmai befektetői kör vásárolta meg. Az új tulajdonosi kör teljeskörű átalakítási törekvései a 2018-as évre új irányt mutattak a nagy múltú magyar csokoládégyár számára. 2017-ben több beruházás valósult meg, az ingatlanfejlesztés eredményeként a gyártórészleg a kétszeresére bővült, illetve felújításra került a meglévő üzem jelentős része. Az új tejcsokoládé mártó gépsor prémium minőségű olasz import csokoládépasztilla feldolgozásával állít elő termékeket. A fejlesztésekben a pályázati lehetőségek széleskörű kihasználása támogatja a Pannon Kraft Magyarország Kft.-t.

Célunk, hogy rövid időn belül a magyar csokoládégyártás meghatározó szereplőjévé váljunk.

A terjeszkedéshez szükséges IFS rendszer bevezetése folyamatban van, a 2017-ben megvalósult fejlesztések már ennek figyelembevételével kerültek megvalósításra.

A közel 100 fő foglalkoztatása, az ingatlan és a technológia modernizálása, a késztermék raktár kapacitásbővítése lehetővé teszi, hogy partnereinket rugalmasan szolgáljuk ki, akik jelenleg elsősorban a hazai nagykereskedelem szereplőiből kerülnek ki.